DOSTAVA IZDELKOV V STANDARDNIH PAKETIH

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo iz naše hiše običajno še isti dan. Zaradi velikega povpraševanja se dobavni rok lahko tudi podaljša. Paket boste prejeli po pošti. Če Vas ob dostavi ni doma, Vam pošta pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 15 dni .

Če imate vprašanja glede dostave nam jih pošljite na info@medis-m.si  ali pa nas pokličite na 02 46 05 380.

DOSTAVA

Vse izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije (v nadaljevanju dostavljalec) – za dostavo v Sloveniji.

Cena poštnine

  • Pri naročilu blaga nad skupno vrednostjo nad 100 € je poštnina BREZPLAČNA.
  • Z vsa ostala naročila je enotna poštnina 3 € + davek.

Če kupujete z odkupnino vam pošta zaračuna provizijo po njihovem ceniku. Blago lahko plačate tudi po predračunu, v tem primeru te provizije ni.  Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije, 2000 Maribor. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Maribor obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

DOSTAVA V TUJINO

V kolikor želite izdelke naročiti v tujino, prosimo, da obiščete spletno stran v lokalnem jeziku, nam pišete na info@medis-m.si ali nas pokličete – 02 46 05 380.