Vse na tem planetu nosi določeno informacijo

Kot razlaga ugleden fizik in znanstvenik, dr. Yuri Yatsko, je informacije možno posneti in jih prenesti na drug objekt. Tehnologija, ki to omogoča pa ni nova, razvili so jo že v prejšnjem stoletju. Naprava se imenuje orgonski top in prenaša informacije praktično brez omejitev. Lahko jo uporabimo za prenos misli, želja in celo delovanja zdravil.

Če povemo preprosto – informiranemu izdelku so dodane informacije, ki imajo na nas pozitiven vpliv.

Srce i9 steklenice je unikaten TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te skrbno izbrane informacije se na informacijski čip prenašajo s pomočjo orgonskih topov oziroma sevalnikov.

Tako informirana steklenica vodo informira, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čemer se spremenijo tudi lastnosti vode. Ob zaužitju informirane vode, se informacije prenesejo tudi na celice v našem telesu. Celice to razumejo kot določen ukaz. In ta ukaz se pokaže na izboljšanju počutja – tako na primer premagujemo stres in vitaliziramo svoje telo.

Najpomembnejše pa je, da pijemo “živo vodo”. In takšna voda ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline.

i9_tehnologija

O tehnologiji TP

Tehnologija TP predstavlja kombinacijo številnih znanstvenih postopkov, ki vplivajo na skupine združenih molekul v različnih snoveh (voda, steklo, plastika, kovina itd.). To dosegajo s pomočjo informacij oz. kode. Tehnologija TP je osnovana na raziskavah, ki so trajale 30 let, in jo je razvila skupina vrhunskih izumiteljev, ki so prejeli več kot 90 mednarodnih nagrad in priznanj za svoje izjemne dosežke in izume.

S pomočjo natančne uporabe tehnologije TP je možno izbrati, povečati in vtisniti določeno energijsko informacijo (vibracijo). Informacija je vtisnjena v številkah, kjer vsaka številka vsebuje na stotine informacij. Informacije so pridobljene s pomočjo raziskav, ki trajajo že več desetletij. Kodiranje pa vsebuje stroge postopke testiranja za vsak posamičen izdelek.

i9_priznanja

Priznanja uglednih organizacij

Znanstveniki iz nemškega Inštituta za elektrofotoniko (Institut fur Elektrophotonik, Berlin) so izvedli obširne GDV (vizualizacija sproščenega plina) preizkuse na informirani steklenički i9 s pomočjo Kirlianove kamere. Preizkusi so pokazali bistveno povečanje človekovega bioenergetskega polja, če je ta pil vodo iz informirane stekleničke i9, v primerjavi s tistim, ki je vodo pil iz navadne steklenice.

i9_kromoterapija

Kromoterapija

Narava nam daje čudovite in hkrati preproste rešitve. Vsak posameznik lahko uporablja to energijo za zdravljenje in preprečevanje bolezni.

Voda v obarvani steklenički, ki je izpostavljena soncu, absorbira pozitivne vibracije tiste določene barve. To je osnovno načelo kromoterapije. S pomočjo na tisoče skrbno izbranih informacij (pozitivnih vibracij) lahko resnično izkusite čudovite dobrobiti, ki nam jih je omogočila narava.

Čakre
in njihov
vpliv na
vitalne
organe in
čustvena
stanja

Vijolična – Blaženost, duhovnost

Osnovni pomen: Vedenje, modrost, inspiracija, karizma, zavedanje, visoko stanje duha, meditacija, altruizem, vizionarstvo, “jaz sem”.

Indigo – Intuicija, domišljija

Osnovni pomen: Intuicija, izumljanje, jasnovidnost, samouresničevanje, zaznavanje, razbremenitev, spomin, neustrašnost.

Modra – Širjenje, zdravljenje

Osnovni pomen: Sporazumevanje, modrost, govor, zaupanje, ustvarjalno izražanje, načrtovanje, organizacija, previdnost, miroljubnost.

Zelena – Ljubezen, ravnotežje

Osnovni pomen: Ravnotežje, medčloveški odnosi, ljubezen, sprejemanje, samonadzor, sočutje, odpuščanje, obnavljanje, rast, zdravljenje.

Rumena – Smisel življenja, svetloba

Osnovni pomen: Osebnost, moč, znanje, inteligenca, razum, smeh, duševnost, jasnost, humor, optimizem, samonadzor, radovednost, zavedanje.

Oranžna – Čustva, želje

Osnovni pomen: Sožitje, občutje, čustva, intimnost, plodnost, senzualnost, ženska seksualnost, samozavest, družabnost, svoboda, ustvarjanje.

Rdeča – Strast, moč duha

Osnovni pomen: Preživetje, vitalnost, realnost, prizemljenost, varnost, podpora, stabilnost, moška seksualnost, individualnost, pogum, impulzivnost.

Ikona_garancija

Garancija

Vračilo denarja v 30 dneh
V 30 dneh od nakupa lahko vrnete izdelek in mi vam bomo vrnili denar. Brez vprašanj.

Čip i9 – doživljenska garancija
Nudimo doživljenjsko garancijo na delovanje informiranega čipa, ki je na steklenici. V kolikor potrebujete novega, enostavno kontaktirajte prodajalca.

i9 garancija
Stvarne napake: Izdelke, ki imajo stvarno napako, bomo zamenjali.

Zlomljena steklenica: Steklenice i9 so zaščitene z gumijastimi obroči, vendar niso nezlomljive.

Zlomljenih ali težje poškodovanih steklenic ne bomo zamenjali.

[rev_slider_vc alias=”test”]