Pogozdovanje vključujemo v poslovanje i9

“Priča bomo največji preobrazbi družbenega poslovanja, katerega spremembe temeljijo na vrednotah, ki podpirajo nove norme družbene in ekološke ozaveščenosti, skrbi in regeneracije, s katerimi javnost lahko končno postane del rešitve.”

Clare Dubois, Founder & CEO, TreeSisters

SKUPAJ

sadimo drevesa in gojimo i9 gozd.

GIVING BACK TO MOTHER NATURE

VRAČAMO
MATERI NARAVI

Verjamemo, da je za boljšo in prihodnost in lepše življenje prava rešitev trajnost, zato smo stopili na pot preobrazbe našega planeta s korakom, ki dokazuje naše vrednote in podpira zavezanost, da naravi vrnemo drevesa.

Z vsako prodano steklenico i9 z vašo pomočjo posadimo eno drevo.

Zakaj drevesa?

Drevesa ponujajo človeštvu eno najpomembnejših ekosistemskih storitev, ki so nam na voljo v tej fazi našega razvoja. Trenutno globalno segrevanje ogroža vse življenje na Zemlji. Medtem, ko več ali manj neuspelo ugotavljamo, kako učinkovito zmanjšati vedno večje izpuste ogljikovega dioksida v ozračje, ga s povsem naravnim procesom gozdovi zelo uspešno srkajo vase.  Tako igrajo ključno vlogo v hidroloških ciklusih našega sveta, saj z izločanjem ogljikovega dioksida iz ozračja blagodejno vplivajo na podnebne spremembe. Z odstranjevanjem dreves postanejo obstoječi ekosistemi pogosto preobremenjeni, erodirani in neučinkoviti do te mere,  da se pozna na podnebnih ekstremih. Obnovitev gozdov lahko hitro obrne te trende, stabilizira in nahrani tla, obnavlja razvodja, revitalizira suhe izvire in zagotavlja kakovostno vodo za velike populacije, ki živijo ob njih.

Da bi zagotovili upanje za čistejšo prihodnost naših zanamcev, je krčenje gozdov nujno nadomestiti z revolucijo pogozdovanja.

Leto, ko se je vse spremenilo …

Hvala, ker ste del rešitve.

O TreeSisters

TreeSisters spodbuja vse, da po svoji moči naredijo čim več dobrega za planet. Njihova globalna mreža na izjemne načine spreminja življenja in naš planet. TreeSisters ponuja edinstvene globalne programe, ki se osredotočajo na spodbujanje ženskega vodstva, povezanost z naravo in nujne spremembe v vedenju, s katerimi prehajamo od potrošnikov k restavratorjem.

TreeSisters financira obnovo okolja, biotske raznovrstnosti in skupnosti znotraj 10+ glavnih ekosistemov po vsem svetu (vključno s tistimi na Madagaskarju, Indiji, Braziliji, Keniji in Nepalu, Mozambiku, Zahodni Papui in Kamerunu) prek raznolikega portfelja preverjenih, zaupanja vrednih projektov pogozdovanja. Pridružite se nam, da bo ekološka obnova nova norma.

SKUPAJ sadimo drevesa in gojimo i9 gozd.

Molitve za gozd

Na tem meditativnem potovanju se boste zavestno zlili z živo inteligenco gozdnih tal. Poglobite se in utelešajte odnos z drevesi.

Opomba:
Pripravite pisalo in papir. Sprostite se in poslušajte s celim telesom.