voda

Oseba, ki jo ljubiš, je narejena iz vode.

99 % molekul v človeškem telesu je voda.
Naše telo je približno 70% vode, naši možgani so sestavljeni iz do 80% vode, medtem ko je naša kri in plazma 90% vode, zobje so 10-13% vode, ledvice 83% … Voda je ključni sestavni del celice, tkiva in telesne tekočine.

“Voda je gonilna sila vse narave.”

– Leonardo da Vinci

Voda, ključna sestavina človeškega telesa

Skrivnost življenja je v pravilni prehrani celic in sposobnosti celic, da odstranijo odpadke in toksine. Da bi lahko prejele potrebna hranila, so celice v stalnem stiku z vodo.

Voda uravnava presnovo, prebavo, krvni obtok, razmnoževanje celic, krepi imunski sistem telesa, prenaša informacije po telesu in vzdržuje telesno temperaturo.

Preberi več

Značilnosti vode

Lastnosti in anomalije vode so se prilagodile ohranjanju življenja na Zemlji, vendar so nekatere njene značilnosti še vedno zavite v skrivnost in čakajo na znanstveno razlago. Voda je edina snov, ki se med potovanjem skozi ozračje nenehno spreminja. Ta naravni cikel omogoča vodi, da se samoočisti.

Preberi več

energija, frekvenca in vibracije

Energija gibanja (narava)

Vse v vesolju vibrira, valovi – tudi živa bitja. Valovanje vsakega živega bitja je edinstveno zanj, tako kot je edinstven prstni odtis vsakega.

Vsaka snov oddaja svojo informacijo, subtilno vibracijo. Na tej podlagi deluje homeopatija. Same snovi v homeopatskih pripravkih ni mogoče dokazati, vendar informacija o snovi deluje. S posebnimi napravami…

Preberi več

“Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibracijah.””

– Nikola Tesla

vili poznik

Izumitelj in ustanovitelj ITP Poznik

Vili Poznik je izjemen 88-letni inovator iz Slovenije, ki je za svoje dosežke in inovacije prejel številne mednarodne nagrade, od katerih so mnoge patentirane.

Svoje delo je začel z razvojem medicinskih pripomočkov, a kmalu spoznal, da na regeneracijo in delovanje človeškega telesa vplivajo tudi drugi zunanji dejavniki, ki so prav tako ključni pri regeneraciji kot tudi za vitalno in polno življenje.

Preberi več

“Vse, kar nas obdaja in sestavlja, je skupek vibracij in informacij, ki jih le-te prenašajo in posredujejo. Energije so nam ves čas na razpolago, gre le za to, kako smo mi sami odprti in dojemljivi.”

– Vili Poznik

Tehnologije Poznik

Poznikova tehnologija je kombinacija več znanstvenih procesov, ki z informacijami ali kodo vplivajo na mreže združenih molekul v različnih snoveh. Z natančno uporabo tehnologije TP je mogoče izbrati, ojačati in vtisniti specifične energetske informacije (vibracije). Informacije (vibracije) so vtisnjene v številke, od katerih vsaka vsebuje na stotine nizov informacij. Te so bile ustvarjene skozi več letno raziskovanje in so podprte s 40 letnim raziskovalnim delom ekipe svetovnih izumiteljev, ki je za svoje dosežke prejela več kot 90 nagrad in priznanj.

TP Tehnologijo predstavlja kombinacijo številnih znanstvenih postopkov:

  • TEHNOLOGIJA ODTISKA INFORMACIJ
  • TEHNOLOGIJA ZAJEMA IN OBDELAVE PODATKOV
  • TEHNOLOGIJA PRENOSA INFORMACIJ.

Energijski simbol izhaja iz zaščitne oblike “MAGIC LIFE”.

TP Tehnologija uporablja simbol mikrokozmične energije – izvir informacij – za pozitiven vpliv na vodo in posledično na naše telo.

Simbol energije izhaja iz zaščitne oblike “čarobnega življenja” in je okrepljen z natančnim izborom informacij (vibracij) v obliki informacijskih kod. Orgonski oddajniki v laboratoriju Poznik v energijski simbol poleg informacije vpišejo frekvenco za stabilizacijo, aktivacijo in prenos informacij z informacijami o oddaji.