Vprašanja in odgovori

Izberi svojo barvo.

Splošno

Kaj je informirana voda?

Je voda, kodirana z več tisoč skrbno izbranimi nizi informacij (pozitivne vibracije), kot so prane, mantre, glasba, misli, molitve, svetloba, številke, barve itd., ki se med seboj podpirajo in delujejo v popolni harmoniji.

Sodobni sistemi za čiščenje vode, distribucijski sistemi in onesnaževanje povzročijo, da voda postane destrukturirana (mrtva), s čimer izgubi svojo naravno vitalnost, samočistilne in antibakterijske lastnosti. Destrukturirane molekule vode se kopičijo v večjih skupinah, zaradi česar jih živi organizmi težko absorbirajo. To posledično prisili telo, da uporabi lastne zaloge energije, da bi te povečane molekularne skupine prestrukturiralo v obliko, primerno za absorpcijo in vse telesne funkcije. Proces obveščanja pomaga povrniti strukturo vode v njeno naravno (živo) stanje.

Zaradi stresa, slabe prehrane in onesnaženja (med številnimi dejavniki) se voda v našem telesu razgradi (izgubi vitalnost ter samočistilne in antibakterijske lastnosti). To pomeni, da mora imunski sistem telesa popraviti takšno škodo z uporabo lastnih rezerv energije. Zaradi tega smo pogosto utrujeni in nagnjeni k boleznim. Proces obveščanja pomaga povrniti strukturo vode v njeno naravno (živo) stanje. Pitje informirane vode pomaga našemu telesu obnoviti zaloge energije, s čimer se počutimo revitalizirane in bolj energične.

Preprosto dodajte običajno pitno vodo iz pipe ali ustekleničeno vodo.

Ja, v steklenico lahko daste tudi druge tekočine. Dodajanje drugih tekočin preprosto pomeni, da bo vsebnost vode v takih tekočinah postala obveščena. Okus pijač z visoko vsebnostjo alkohola in/ali drugih priljubljenih pijač, kot so gazirane pijače, kava, čaj itd., se lahko spremeni.

Proces informiranja se sproži v trenutku, medtem ko obsežno testiranje kaže manjša koristna povečanja v roku 3 ur.

i9 steklenička je opremljena z oznako TP z doživljenjskim vplivom na vodo in njenimi pozitivnimi učinki.

Informirana (strukturirana) voda pomaga telesu ponovno vzpostaviti naravno ravnovesje z naravo in tako pripomore k izboljšanju telesnih in duševnih sposobnosti.

Nobena stoječa voda ni dobra čez nekaj časa, zato priporočamo redno polnjenje. Steklenico sperite s tekočo vodo ob vsakem polnjenju.

Ne. Pokrovček lahko pustite odprt ali zaprt. Če pokrovček ostane zaprt, lahko pomaga zaščititi vsebnost vode pred zunanjim onesnaževanjem.

To je naravni pojav, ko je v vodi prisoten kisik. Nalivanje vode v i9 steklenico z vodo, ki je informirana, lahko poveča vsebnost kisika in s tem poveča prisotnost mehurčkov. Kot vsi mehurčki se zrak dvigne na vrh vode in gre v zrak. Če pokrov steklenice ostane odprt, se lahko mehurčki hitreje očistijo.

Motnost je pogosto posledica, ker je voda v ceveh pod nekoliko večjim pritiskom kot voda v kozarcu, in verjetno vsebuje več majhnih zračnih mehurčkov. Ta pojav je povsem normalen in morebitna motnost bi morala po nekaj sekundah izginiti.

Ko je voda informirana, bo ohranila svojo naravno molekularno strukturo. Obširno testiranje je pokazalo, da voda, shranjena v steklenici i9, še vedno doživlja manjše koristne poraste približno 3 ure. Če vodo vlijete v plastično ali aluminijasto steklenico, lahko povzroči, da hitreje izgubi svojo naravno molekularno strukturo.

Po naših testih te motnje ne vplivajo na kodiranje, ki nevtralizira vse negativne vplive z nenehno interakcijo z vsebino steklenice. Tudi skeniranje z rdečim laserjem na blagajni trgovine ne škoduje kakovosti vode. Kodiranje nevtralizira negativni vpliv laserja, ki bi zaviral energijsko vrednost vode in hrane v običajnih posodah.

Do danes nismo našli energijsko močnejšega vira, ki bi negativno vplival na kodiranje informirane oznake.

Na podlagi naših poskusov voda ohranja svoje izboljšane lastnosti tudi, če je shranjena v temi, na primer v hladilniku.

Pri kovinah, raztopljenih v vodi, ne obstajajo molekule, temveč ioni, večinoma pozitivno nabiti kationi, ki so stabilni, zato ne moremo govoriti o njihovem razpadu. Težke kovine se zato ne odstranijo.

Tehnologija

Kaj je Poznik TP (Tehnologija Poznik)?

Poznik TP (Tehnologija Poznik) je kombinacija več znanstvenih procesov, ki lahko s pomočjo informacij ali kode vplivajo na mreže združenih molekul v različnih snoveh (voda, steklo, plastika, kovina itd.).

Informirana oznaka je samolepilna oznaka (nalepka), ki lahko nosi na tisoče nizov skrbno kodiranih informacij.

Izdelki i9 in načela kodiranja informacij so bili podvrženi številnim preizkusom s strani priznanih mednarodnih znanstvenikov, ki so uporabili verodostojne metode testiranja, ki dokazujejo, da koncept resnično deluje. Poleg tega je tehnologija, ki stoji za informiranimi izdelki i9®, podprta s 30-letnimi obsežnimi raziskavami in inovacijami ter je bila nagrajena po vsem svetu. Za več informacij glejte razdelek i9 Informirana tehnologija (TP).

Informirana oznaka je izdelana v laboratoriju Poznik in je informirana v skladu s tehnologijo Poznik. V procesu informiranja se prenese na stotine tisoč informacij. Informacija, seštevek univerzalnih in nekaj namensko zgrajenih informacij, očisti vodo negativnih vplivov iz okolice, hkrati pa odstranjuje negativne učinke vseh preostalih farmacevtskih spojin v vodi.

Primerjalno analizo energijskega stanja vode v navadni steklenici in steklenici i9 je opravil Berlinski inštitut za elektrofotoniko, ki je za steklenico i9 izdal tudi certifikat. Emisija fotonov v steklenici i9 je bila 6-7 % večja kot v navadni steklenici, kar pomeni večjo energijo v vodi i9. Izvedena je bila podrobna analiza o tem, kako redno pitje in informirana voda vpliva na človeško biopolje. Rezultati kažejo skoraj 100 % boljše rezultate pri pitju vode i9.

Nakup

Kje lahko kupim izdelke i9?

Izdelke i9 lahko kupite neposredno pri uradnih prodajalcih, ki jih najdete na strani Prodajna mesta ali neposredno na naši spletni strani.

i9 ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja in doživljenjski vpliv informiranih oznak.

Kupujte samo na uradni spletni strani i9 ali pri pooblaščenih distributerjih, katerih podrobnosti so navedene na strani Prodajna mesta.

Navodila za uporabo

Kako uporabljati steklenico i9?

Steklenico i9 preprosto napolnite z vodo iz pipe ali z ustekleničeno vodo. Počakajte 3 minute in uživajte v naravno prestrukturirani vodi.

V notranjosti
Za najboljše rezultate očistite notranjost steklenice i9 z razredčenim belim (alkoholnim) kisom, ki ga lahko kupite v kateri koli trgovini z živili. Nalijte cca. 50 ml razredčenega kisa v steklenico in pustite stati 10 minut, nato dobro sperite s čisto vodo.

Zunaj
Zunanjo površino steklenice i9 očistite samo s čisto vodo, pri čemer pazite, da nikoli ne pritiskate neposredno na etiketo. Ne čistite s tekočinami, ki vsebujejo alkohol ali druga abrazivna topila, ki lahko poškodujejo ali odstranijo etiketo s steklenice.

Hrana in beljakovinski napitki
Kadarkoli uporabljate stekleničko i9 za mešanje beljakovinskih napitkov, smutijev ali drugih podobnih napitkov, ki puščajo bolj trdovratne madeže na steklu, priporočamo, da steklenico očistite s posebno krtačo, ki jo lahko kupite v naši spletni trgovini. OPOZORILO! Za čiščenje steklenice i9 NE uporabljajte kovinskih ščetk, saj lahko to poškoduje površino steklenice in razveljavi garancijo.

Po čiščenju steklenice i9 s čopičem je treba skrbno očistiti tudi samo krtačo, še posebej, ker se delci hrane lahko zataknejo med ščetine in tako sčasoma povzročijo rast bakterij.

Plastenke i9 ne pomivajte v pomivalnem stroju, saj lahko s tem poškodujete označeno oznako in informacije na njej.

Koraki za čiščenje krtače:
Krtačo namočite v vročo vodo, razredčeno s tekočino za pomivalni stroj, ali uporabite razredčen beli (alkoholni) kis kot naravno čistilo in razkužilo. Namakajte vsaj 30 minut.

Postrgajte delce hrane med ščetinami in jih občasno sperite pod tekočo toplo vodo, da odstranite vse delce med ščetinami.

Izperite v vroči vodi.

Vzdrževanje

Ali se lahko poškoduje nalepka z informacijami na steklenici?

Da. Informirana oznaka se lahko poškoduje, če je izpostavljena obsežnim udarcem, pritisku ali drgnjenju.

Da. Če steklenico zlomite ali resno poškodujete, bo garancija za izdelek razveljavljena. Če odstranite, obarvate ali poškodujete označeno oznako ali številčne kode na etiketi, bo garancija za izdelek razveljavljena. Poškodovane oznake morda ne bodo več ohranile lastnosti prestrukturiranja vode.