O nas

“Ljudem ponujamo enostaven dostop do bolj strukturirane in informirane žive pitne vode.”

SPOROČILO

Sem človek globoke vere; zanesenjak, ki verjame v neskončne možnosti. Moja prepričanja ne temeljijo na domnevah, temveč na izčrpnih raziskavah, znanstvenih dejstvih in bogatih osebnih izkušnjah.

Večji del preteklih 30 let sem se ukvarjal z raziskovanjem resnice, spiritualnosti in smisla življenja, združujoč znanost, religijo in filozofijo. Pot me je vodila v več dežel in skozi mnoge izkušnje, ob katerih sem spoznal, da odgovore na mnoga vprašanja najdem zgolj v sebi.

Na svojih potovanjih sem študiral in spoznal tudi veliko ljudi, ki so me navdihovali. Eden takih je izumitelj in zastopnik informirane tehnologije, g. Poznik. Približno 3 leta sem preučeval postopke informiranja izdelkov, spremljal rezultate in razmišljal o načinu, kako to izjemno tehnologijo na najboljši in najenostavnejši način približati ljudem.

Kasneje smo si s somišljeniki, današnjimi partnerji v projektu i9 in prijatelji, zastavili jasen cilj:
“Ljudem ponuditi enostaven dostop do bolj strukturirane in informirane žive pitne vode.”

Joseph Rain, so-ustanovitelj i9

KAJ NAS MOTIVIRA

Motivira nas iskrena želja po oblikovanju, izdelavi in distribuciji estetsko oblikovanih izdelkov, ki pozitivno vplivajo na zdravje, so enostavni za uporabo in izboljšajo kakovost življenja vsem živim bitjem. Vsi izdelki i9 so narejeni v sodelovanju z naravo in s poudarkom na tehnologiji informiranja.

Od samega začetka, ko smo začeli razmišljati o steklenici i9, je bila naša želja in cilj razviti vrhunski izdelek, ki vsebuje komponente najvišje kakovosti, designa in napredne tehnologije.

Želeli smo narediti najnaprednejšo steklenico za vodo. Verjamemo, da nam je uspelo.

POSTANITE DISTRIBUTER

Naš cilj je razširiti veleprodajno mrežo s partnerji, ki bodo dolgoročno pridobili z distribucijo izdelkov, ki omogočajo dostop do informirane tehnologije.

Iščemo iskrena partnerstva s podjetji in posamezniki, ki bodo prevzeli vlogo posrednika in čim širši množici kupcev na določenem trgu omogočili dostop do i9 izdelkov.

Svojim partnerjem nudimo pomoč in podporo na vseh nivojih.

Povežite se z nami!