O NAS

“Ljudem ponujamo enostaven in direkten dostop do bolje strukturitane,
žive pitne vode.”

ŽELITE POSTATI DISTRIBUTER?

SPOROČILO

Sem zanesenjak, ki verjame v neskončne možnosti; človek globoke vere. Moje prepričanje ne temelji na domnevah, temveč na izčrpnih raziskavah, znanstvenih dejstvih in osebnih izkušnjah.

Najboljši del preteklih 30 let sem se ukvarjal z raziskovanjem resnice, spiritualnosti in smisla življenja, združujoč znanost, religijo in filozofijo. Pot me je vodila čez več dežel in izkušenj, toda nedvomno sem ugotovil, da lahko odgovore najdem zgolj v sebi.

Na svojih potovanjih sem študiral, včasih pa tudi spoznal, veliko ljudi, ki so me navdihovali. Eden takih je izumitelj in zastopnik informirane tehnologije, g. Poznik. Približno 3 leta sem preučeval postopke informiranja izdelkov, spremljal rezultate in razmišljal o najboljšem načinu kako to izjemno tehnologijo pribljižati ljudem.

Kasneje smo se s somišljeniki, današnjimi partnerji v projektu i9 in prijatelji, zastavili jasen cilj:

“Ljudem ponuditi enostaven in direkten dostop do bolje strukturitane, žive pitne vode.”

Joseph Rain,
so-ustanovitelj i9

KAJ NAS MOTIVIRA

Motivira nas iskrena želja po oblikovanju, izdelavi in distribuciji estetsko oblikovanih izdelkov, ki pozitivno vplivajo na zdravje, so enostavni za uporabo in izboljšajo kakovost življenja vsem živim bitjem. Vsi izdelki i9 so narejeni v sodelovanju z naravo in s poudarkom na tehnologiji informiranja.

Od samega začetka, ko smo začeli razmišljato o steklenici i9, smo želeli doseči vrhunski izdelek, ki vsebuje komponente najvišje kakovosti in napredno tehnologijo.

Želeli smo narediti najnaprednejšo steklenico za vodo.

Verjamemo, da nam je uspelo.

POSTANI DISTRIBUTER

Naš cilj je še razširiti veleprodajno mrežo s partnerji, ki bodo dolgoročno pridobili z distribucijo izdelkov, ki omogočajo dostop do informirane tehnologije.

Iščemo iskrena partnerstva s podjetji in posamezniki, ki bodo prevzeli vlogo posrednika, ki kupcem na določenem trgu omogoča dostop do i9 izdelkov.

Svojim partnerjem nudimo pomoč in podporo na vseh nivojih, obenem pa razvijamo zanimive nove izdelke.

i91422 d.o.o.
Limbuška cesta 78B
2000 Maribor, Slovenija
+386 701 91422
info@i91422.com

Voda je gonilna sila narave.

Leonardo da Vinci