Dostava, vračila in garancija

Izberi svojo barvo.

Dostava

Dostavljamo i9 steklenice po vsem svetu. Številne države že imajo lokalne zastopnike i9 in v tem primeru bodo dostavo opravili neposredno ti, podpora pa bo ponujena v lokalnem jeziku.

Cenik dostave

Standardna pošta: Stroški pošiljanja za naročila pod 150 € bodo izračunani in dodani vašemu skupnemu znesku med postopkom blagajne in odvisno od države dostave, ki ste jo izbrali.

Brezplačna dostava: Če vrednost naročila presega 150 €.

Stroški poštnine

SLOVENIJA
Naročila do 150€: 6,90€ (z DDV)
Naročila nad 150€: Brezplačno

Potrudimo se, da izdelke pošljemo v 1-2 delovnih dneh.

 

Vračila

Če izdelek i9 ne izpolnjuje vaših pričakovanj, nas obvestite na e-mail info@i9living.com in nam izdelek pošljite nazaj v 30 dneh od dobave. Izdelek mora biti nerabljen, v enakem stanju, kot ste ga prejeli in v originalni embalaži.

 

Garancija

i9 vam ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse nakupe in doživljenjsko delovanje energetskih kod.

Učinkovitost in pozitiven vpliv izdelkov i9 nista časovno omejena, prav tako se učinkovitost sčasoma ne spreminja.

Na delovanje lahko vplivajo samo fizične poškodbe, za katere i9 ne zagotavlja garancije, razen če se ugotovi, da je prišlo do napake v proizvodnji.

V primeru poškodbe med uporabo ali po določenem času vam nudimo 40% popust pri nakupu novega ali boljšega izdelka za obdobje 5 let.

Nakupi so količinsko omejeni, nakupe po znižanih cenah pa lahko opravite le preko naše spletne strani. Za uveljavljanje popusta morate poslati dokazilo o nakupu in fotografijo škode na info@i9living.com.

 

Avtentičnost

Izdelki so skrbno izdelani in preizkušeni v različnih ustanovah s priznanimi alternativnimi metodami, ki se vse bolj uporabljajo po vsem svetu in se uporabljajo na področju novih znanosti.

To so:

  • Merjenje z biofotonsko kamero,
  • Meritve s kamero Krilian (GDV).
  • Allium test (protokol 8)
  • Kineziološki testi
  • Meritve radiestezije