i9 steklenica

»Voda je gonilna sila narave.«

Leonardo da Vinci

Slide

i9 steklenica omogoča spreminjanje strukture vode v najčistejšo obliko, ki ji daje okus in učinek svežega gorskega izvira.

Magic Life

Srce i9 steklenice je unikaten TP čip, ki je obogaten s skrbno izbranimi kodami v obliki števil. Te skrbno izbrane informacije se na informacijski čip prenašajo s pomočjo orgonskih topov oziroma sevalnikov.

Tako informirana steklenica vodo informira, ta pa sprejme in ohrani informacije, s čemer se spremenijo tudi lastnosti vode. Ob zaužitju informirane vode, se informacije prenesejo tudi na celice v našem telesu. Celice to razumejo kot določen ukaz. In ta ukaz se pokaže na izboljšanju počutja – tako na primer premagujemo stres in vitaliziramo svoje telo.

Najpomembnejše pa je, da pijemo “živo vodo”. In takšna voda ima pozitiven učinek tudi na živali in rastline.

O tehnologiji TP

Tehnologija TP predstavlja kombinacijo številnih znanstvenih postopkov, ki vplivajo na skupine združenih molekul v različnih snoveh (voda, steklo, plastika, kovina itd.). To dosegajo s pomočjo informacij oz. kode. Tehnologija TP je osnovana na raziskavah, ki so trajale 30 let, in jo je razvila skupina vrhunskih izumiteljev, ki so prejeli več kot 90 mednarodnih nagrad in priznanj za svoje izjemne dosežke in izume.

S pomočjo natančne uporabe tehnologije TP je možno izbrati, povečati in vtisniti določeno energijsko informacijo (vibracijo). Informacija je vtisnjena v številkah, kjer vsaka številka vsebuje na stotine informacij. Informacije so pridobljene s pomočjo raziskav, ki trajajo že več desetletij. Kodiranje pa vsebuje stroge postopke testiranja za vsak posamičen izdelek.

Priznanja uglednih organizacij

Znanstveniki iz nemškega Inštituta za elektrofotoniko (Institut fur Elektrophotonik, Berlin) so izvedli obširne GDV (vizualizacija sproščenega plina) preizkuse na informirani steklenički i9 s pomočjo Kirlianove kamere. Preizkusi so pokazali bistveno povečanje človekovega bioenergetskega polja, če je ta pil vodo iz informirane stekleničke i9, v primerjavi s tistim, ki je vodo pil iz navadne steklenice.

Iz debelega stekla

i9 je čudovito oblikovana steklenica za večkratno uporabo.

Steklo je najboljša izbira za okoljsko ozaveščene ljudi.

Steklo je reciklirano, naravno in najbolj varno za okolje.

Steklo, za razliko od plastenk, ne vsebuje nobenih škodljivih kemikalij, kot so BPA, ftalat, PVC ali polikarbonat, tako da iz steklenice nič ne more uhajati v vodo.

i9 je del skupnosti Friends of glass in steklenice i9 so izdelane iz kakovostnega in delno recikliranega stekla.

Steklenica i9 vam pomaga narediti planet čistejši.

Ali si vedel?

Postopek proizvodnje ustekleničene vode zahteva približno 6-krat več vode na steklenico oz. plastenko, kot pa je vode dejansko v steklenici oz. plastenki.

Po vsem svetu vsako minuto kupijo milijon plastenk za pitje.

Danes vsako leto proizvedemo okoli 300 milijonov ton plastičnih odpadkov!

Če se bodo sedanji trendi nadaljevali, bi lahko naši oceani do leta 2050 vsebovali več plastike kot rib.

Vzdržljivo in namenjeno ponovni uporabi

Strateško nameščeni barvni silikonski trakovi na steklenici i9 nudijo okrepljen oprijem in boljšo zaščito pred zlomom ter možnost barvne terapije.

Pri i9 uporabljamo visokokakovosten silicij FDA.

Trajni in obarvani trakovi za večkratno uporabo ne vsebujejo kemikalij, ki posnemajo estrogen, ki jih običajno najdemo v plastiki. Verjamemo, da je silikon trenutno najboljša izbira.

i9 harmonizirano stekleničko lahko uporabljajo vsi, ki so proaktivni pri izboljšanju in ohranjanju ravni zdravja in dobrega počutja.

Vračamo materi naravi

Pogozdovanje vgrajujemo v poslovanje i9.

Verjamemo, da je trajnost prava pot, zato smo naredili strasten korak, ki dokazuje naše vrednote in zavezanost, da začnemo vračati naravi z drevesi.

Zasaditev dreves vpeljujemo v naše poslovanje s sodelovanjem s Treesisters in ob prodaji steklenice, podarimo za zasaditev tudi drevo.

Preberi več

Steklenica i9 s kromoterapijo in tehnologijo TP pozitivno vpliva na naše telo, ki je srce steklenice.

Kromoterapija deluje skozi različne spektre svetlobe, s ciljem ozdraviti naše telo kot celoto, pri čemer se vsaka barva dotakne fizičnega, kognitivnega, čustvenega ali duhovnega dela tega, kar smo.

Ko je izpostavljena sončni svetlobi, voda v obarvani posodi absorbira vibracije te določene barve. To je osnovno načelo kromoterapije. S pomočjo skrbno izbranih informacij (pozitivne vibracije) lahko resnično izkusimo in izkoristimo naravne zdravilne lastnosti narave.

Steklenice i9 v celoti izkoriščajo te najbolj naravne zdravilne lastnosti in vam omogočajo, da izberete barvno kombinacijo s svojo intuicijo.

Kaj so čakre?

Čakre so nefizični energijski centri (čista svetloba), ki pomagajo preoblikovati in vzdrževati naše fizične, mentalne in duhovne življenjske sile. Beseda »čakra« je starodavni “Sanskirtski” izraz in označuje »kolo svetlobe«. Če verjamemo, da obstaja višji vir našega obstoja, potem je tudi jasno razumeti, da smo vsi del te »večje sile«.

Izberi svojo barvo